gng-world
mennyien voltunk?
Indulás: 2007-07-21
 

A hónap kutyája

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Welcome
Szerkesztők
Ha kérdésed van...
News

Történet
Írórol
Szereplők
Képtár
Read Manga
AMW-k

Részek
Rajzaitok
Puzzle
Hátterek
Animációk

Silver Fang
Ezüst Gin
Ezüstnyíl és Weed
Ginga
Weed-World


 

 
Ki legyen a hónap kutyája?
Lezárt szavazások
 

Hello skacok! Én Hopeanuoli vagyok aki iwien meg akar találni írja be hogy Szalagyi Áron 14 éves vagyok. Elöször ha emlékezetem jó 3 évesen láttam a Ginga Nagarebosh iGin nevű animét. 2007-ben kezdtem el szerkeszteni az oldalt,de a sok nehézség miatt úgy döntöttem hogy szerkesztőségi körbe felveszem Kerzat is.Ő mutatott meg sokmidnent ezért nagy köszönet jár neki! Szabadidőmben Ezüstnyilat nézek,honlapot szerkesztek,focizok a Bp.Honvédban,Horgászok.

 

Sziasztok, Kerza vagyok, 16 éves !

Én körülbelül 5 évesen láttam először az Ezüstnyilat, azóta is a kedvenc animém. Hát hogy mit szeretek csinálni... Versenyszinten kézilabdázom, és hobbim a lovaglás. A honlapszerkesztésbe csak úgy belecsöppentem, és azóta is vígan űzöm. Szeretem a régi történelmet:) Nagyön örülök, hogy egyik legjobb barátom Hopeanuoli felkért társszerkesztőnek, köszönet jár neki. Hát ennyit rólam:)


Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM